Säännöt & Info


Yleiset säännöt
Emme ole vastuussa tietokannan virheellisistä tiedoista, vaan käyttäjän täytyy itse tarkistaa tietokantaan lähettämiensä tietojen oikeellisuus. Jos haluat lisätä animeita tietokantaan, täytyy sinun rekisteröityä. (Lue: Jäsenyys). Kun lisäät animen muista, että animen kuvaus täytyy kirjoittaa suomeksi ja mieluiten omin sanoin!

Jäsenyys
Animetietokanta.com:issa on kolme jäsenluokkaa: Ylläpitäjä, Senpai ja Kouhai. Rekisteröityminen jäseneksi ei velvoita sinua mihinkään, paitsi seuraavien sääntöjen noudattamiseen.

    1. Yksi rekisteröityminen/henkilö.
    2. Muiden käyttäjien ja sivun ylläpitäjien kunnioittaminen.
    3. Lain tai hyvien tapojen vastaista tai loukkaavaa aineiston tallentaminen, levittäminen, lähettäminen ja välittäminen on kielletty.
    4. Ja lopuksi, ilmaise omaa mielipidettäsi mahdollisimman paljon (järjen käyttö on sallittua tässäkin ;) )

Rekisteröidy täällä.


-Käyttäjätyypit-

Ylläpitäjät: (-
KillerFox & larpo-)
Ylläpitäjien sana on aina laki. Jos herjaat, loukkaat tai lähetät asiattomia viestejä, on ylläpitäjällä oikeus poistaa viestisi ja pahimmassa tapauksessa estää käyttäjätilisi toiminta. Ylläpitäjät ilmoittavat myös uusista päivityksistä ja heillä on oikeus muokata sivua ja käyttäjätilejä.

Senpait: (-Jiko-chan-)
Senpait valvovat tietokannan informaation laatua ja poistavat/palauttavat käyttäjien asiattomat tuotokset. Ylläpitäjät valitsevat Senpait ja tarvittaessa he voivat pyytää tiettyä käyttäjää ryhtymään sellaiseksi, jos heistä on puutetta.

Kouhait:
Kouhai on tavallinen käyttäjä, jolla on oikeus lisätä/muokata tietokantaan tietoa. Uutena ominaisuutena myös ulkoasun muokkaaminen onnistuu. Velvollisuuksina ovat oman järjen käyttö, sekä mahdollisten virheilmoituksien ilmoittaminen ylläpitäjille ja sääntöjen noudattaminen. Ansiokkaat ja ahkerat kouhait voivat saada Senpain statuksen.


Animetietokanta.com pitää itsellään oikeuden tehdä muutoksia näihin sääntöihin ilmoittamatta siitä erikseen.

Toiminnot:


Jäsenillä käytössä olevat toiminnot:
-Anime-sarjojen lisäys.
-Animeiden tietojen muokkaus.
-Sarjojen arvosteleminen (numeroarvostelu).
-Arvostelujen kirjoittaminen.
-Käyttäjäprofiili
-Muistilista
-Oman ulkoasun tekeminen

Takaisin
etusivulle.

Hostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.001 sekunnissa