Tietokanta / Anime / Arvostelut

Arvostelut animelle Vampire Knight

Lue arvostelujaKirjoita arvostelu

Yksi suositeltavista Vampyyri Animeista


Lähetetty: 31.08.2011 12:28
Arvostelija: Suskee

Vampire Knight:in juoni on hyvin onnistunut ja iski mielenkiintoni heti päälle. Hahmot ovat tähän astikatsottuna omaperäisimpiä anime hahmoja mitä olen katsonut. Jokaisella on hiukan eri luonteensa ja tapansa joka antaa mielen kiintoa, mutta myös räväkkyyttä ihmis suhteisiin.

Itse en ole koskaan pitänyt animeiden Dubbauksista, koska itse mielummin kuuntelen oikeilla äänillä. Yleensä dubbauksissa äänteet lähtevät hiukan yliliioitellusti, kuten omasta mielestäni tässäkin animessa.

Animen kakostuotantokauden loppu oli ''kesken jäänyt''. Se rasittaa hermoja, koska anime tuntui loppuvan kuin tyhjään. (Eikä tämän hetkisten tietojeni mukaan ole tulossa vältämättä kolmostuotanto kautta.)

Jos kolmostuotanto kautta ei tule. Tulen kaipaamaan tätä animea, koska kokonaisuudessaan Vampire Knight:in piirrustus tyyli on yksi suosikeistani ja juonen käänteet olivat omasta mielestäni kiintoisia.

Vampyyreitä,vampyyreitä...


Lähetetty: 10.07.2008 15:30
Arvostelija: -Kitsune-

Juoni oli minusta oikein hyvä ja animointo oli toteutettu oikein hyvin.Jaksoja tuntui olevan liian vähän ensimmäisessä kaudessa,mutta onhan tulossa toinen kausi,mikä tekee yhteensä 26 jaksoa,niin kyllä sitä noilla 13 jaksolla pärjää.Alkumusiikki oli alussa vähän outo,mutta kun jaksoin kuunnella sitä tarpeeksi kauan,tykästyin siihen ihan totaalisesti,mutta loppumusiikki ei oikein kunnolla iskenyt.Jaksoin vaan kerran kuunnella sen,mutta en enempää.

Henkilöistä ei ole oikeastaan muuta sanottavaa,että ne oli loistavasti tehty,päähenkilö ei ollut kovinkaan ärsyttävää tyyppiä ja päähenkilön "isä" oli varmaankin ihan paras hahmo.Välillä tuli pakostakin mieleen Ouran High School Host Club,varmaan siksi,koska kaikki tytöt olivat aina Yö-oppilaiden,oikeastaan vaan poikien,kimpussa ja tuntui välillä,että pojat ihan yllyttäisivät tyttöjä enemmän.

Ääninäyttelijät sopivat hahmoille kuin nyrkki silmään ja välillä piti ihan tarkistaa,että kuka on kenenkin hahmon näyttelijä.Tästä ei sitten oikeastaan ole muuta sanottavaa.

Yhtään huonoa puolea ei tule oikeastaan mieleen,paitsi tietty loppumusiikki,mutta ei se nyt niin huono ollut.Hyviä puolia tästä animessa oli vaikka millä mitalla.Anime kokonaisuudessaan on ihan mukiinmenevä,mutta joitain puutteita oli,tosin en osaa sanoa mitä.Jospa tämän animen toinen kausi täyttäisi nämä puutteet.

Arvosanaksi tulee kuitenkin 9.


Hostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.012 sekunnissa