Tietokanta / Anime / Arvostelut

Arvostelut animelle Vampire Knight

Näytä kaikkiKirjoita arvostelu

Yksi suositeltavista Vampyyri Animeista


Lähetetty: 31.08.2011 12:28
Arvostelija: Suskee

Vampire Knight:in juoni on hyvin onnistunut ja iski mielenkiintoni heti päälle. Hahmot ovat tähän astikatsottuna omaperäisimpiä anime hahmoja mitä olen katsonut. Jokaisella on hiukan eri luonteensa ja tapansa joka antaa mielen kiintoa, mutta myös räväkkyyttä ihmis suhteisiin.

Itse en ole koskaan pitänyt animeiden Dubbauksista, koska itse mielummin kuuntelen oikeilla äänillä. Yleensä dubbauksissa äänteet lähtevät hiukan yliliioitellusti, kuten omasta mielestäni tässäkin animessa.

Animen kakostuotantokauden loppu oli ''kesken jäänyt''. Se rasittaa hermoja, koska anime tuntui loppuvan kuin tyhjään. (Eikä tämän hetkisten tietojeni mukaan ole tulossa vältämättä kolmostuotanto kautta.)

Jos kolmostuotanto kautta ei tule. Tulen kaipaamaan tätä animea, koska kokonaisuudessaan Vampire Knight:in piirrustus tyyli on yksi suosikeistani ja juonen käänteet olivat omasta mielestäni kiintoisia.


Hostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.011 sekunnissa