Tietokanta / Anime / Arvostelut

Arvostelut animelle Liikkuva linna

Lue arvostelujaKirjoita arvostelu

LiikkuvaLinna


Lähetetty: 03.09.2012 06:49
Arvostelija: Suskee

Tämä suurimalle osalle tuttu anime elokuva valloitti sydämmeni, että ostettuani sen itselleni katsoin sitä useampaan kertaan, mutta nyt itse elokuvaan.

Animointi/tyyli on itseni mielestä sitä keskitasoa normaalia liikkumista ei tönköile tai siinä en ole vielä huomannut niitä pikku mokia (esim tavara vaihtaa paikkaa).

Suomen ääninäytteliöissä olisi ollut toivomisen varaa Sophien kohdalla. Hän ei tunnut ottavan rooliaan iäkkäämpänä kovin oleellisesti ja ääntäminen kuulostaa minusta hiukan tunteettomalta tai ainakin puutteelliselta.

Japanin kielen ääninäytteliät täyttävät tehtävänsä keskitasoa ylempänä. Haurun ääninäytteliä tuntuu paneutuvan rooliinsa hyvin ja ääntäminen tuntuu sutjakkaalta eikä niinkään yli liioiteltulta.

Juoni oli omaperäinen vaikkakin lopussa tuntui asia hiukan hiipuvan pääjuonesta..

Henkiöt ovat omalla kontollaan kaikki elikkä persoonallisia ja oman luonteensa omaavia. Hahmot ovat hyvin erinäköisiä, mikä tekee animesta mukavan katsottavan. Monipuolisen hahmo varaston ansiosta taustakin näyttää vilkkaamalta eikä niinkän kopionnilta.

Animesta kokonaisuudessaan on minun ssydäntä todella lämmittävä hilpeän ihastus tarinan rinnalla.


Hostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.01 sekunnissa