Tietokanta / Anime / Arvostelut

Arvostelut animelle Kamisama Hajimemashita

Näytä kaikkiKirjoita arvostelu

Kamisama Hajimemashita


Lähetetty: 02.01.2013 14:31
Arvostelija: RoosaV

Kamisama Hajimemashitan animoinnissa oli käytetty paljon pastellivärejä. Animointi oli kaunista ja miellyttävä katsoa, vaikka se saattaa joidenkin mielestä olla ”ylisöpöä”. Värit olisivat voineet olla silti hieman monipuolisemmat ja synkemmät joissakin kohdissa. Hienoiten oli saatu animoitua ihmisten ja yokaiden ilmeet ja mielialat olivat kuvattu hyvin. Annan animoinnille kouluasteikolla arvosanaksi 9.

Ääninäyttelyssä oli hyvä, mutta hahmojen yrittäessä puhua englantia, ei voinut muuta kuin nauraa. Ääninäyttelijöistä pidin eniten Tomoen ja Mizukin äänet, sekä olisin halunnut kuulla enemmän Mikagen roolissa olevan Ishida Akiran ( Pandora Hearts – Break, Naruto-Gaara) ääninäyttelyä. En pitänyt niinkään Kuraman äänestä. Alkumusiikki ja loppumusiikki olivat aluksi hyviä ja tarttuvia, mutta 10 jakson jälkeen se oli vain ärsyttävä. Taustamusiikki oli hyvä. Kouluasteikolla ääninäyttelystä ja musiikista annan 8½, koska Tomoen ääninäyttely oli vain niin loistavaa.

Juoni oli hyvä ja seurasi melko tiukasti mangan juonta, jos ei lasketa mukaan kahta viimeistä jaksoa ja pieniä hyppyjä mangan lukujen suhteen. Erityisesti pidin alun juonesta, koska Kamisama Hajimemashitan juoni oli parhaimmillaan ensimmäisissä jaksoissa. Juonessa olisi voitu kumminkin petrata lopussa hieman, sillä lopussa kävi asioita, jotka mangan mukaan eivät olisi olleet mahdollisia. Muutamat kohdat jäivät myös hieman epäselviksi. Arvosanaksi juonesta annan 8.

Hahmot olivat todella omaperäisiä, mutta hahmojen ihmissuhteet olivat kliseisiä. Niin kuin lähes aina shoujosarjojen päähenkilöt omaavat aluksi huonon suhteen alussa ja lopussa ovat aivan rakastuneet, tässäkin sarjassa päähenkilöt Nanami ja Tomoe omaavat viharakkaussuhteen. Pidin hahmoista eniten Tomoesta, koska hän vain oli ihastuttavan sarkastinen, hieman ilkeä ja yllättävän välittävä. Minulla ei ollut inhokkeja hahmoissa. Arvosanaksi tulee 9, koska hahmot olivat vain niin hyviä vaikka niitä kliseitä löytyikin.

Anime oli kokonaisuutena todella hyvä ja pidin siitä paljon. Se olisi voinut kestää kauemmin ja sitä olisi voitu hioa sieltä täältä. Toivon, että sarjalle tehdään toinen kausi mangan valmistuttua. Suosittelen sarjaa kaikille shoujofaneille. Jos taas et pidä söpöistä väreistä ja söpöilystä yleensäkään en usko, että pidät Kamisama hajimemashitasta. Annan sarjalle arvosanaksi 8½.


Hostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.003 sekunnissa