Tietokanta / Anime / Arvostelut

Arvostelut animelle Fairy tail

Lue arvostelujaKirjoita arvostelu

Fairy Tail


Lähetetty: 09.03.2012 14:27
Arvostelija: oluliu

Moni tietää Fairy Tailin ainakin nimeltä, ja moni mangana. Anime ei ole saanut yhtä paljoa suosiota, ei minunkaan mielessäni. Manga on hieman laadukkaampi, ja parempi, mutta nyt meidän täytyy puhua animesta, ja sen puutteista.
Juoni
Fairy Tailin juoni on hyvin haarautuva, mutta pääasiassahan se kertoo Lucyn ja kumppaneiden elämää maagikillassa nimeltä Fairy Tail, mutta kaikenlaisia ongelmiahan löytyy, sillä sarja olisi aika yksitoikkoinen ilman monimuotoista juonta. Ehkä sarjassa on jopa liikaa juonta, ja osan tapahtumista ymmärtää vasta, kun on katsonut sarjaa pidemmälle.
Animointi
Animointi on joskus heikon puoleista, esimerkiksi kokoajan pyörivissä taistelukohtauksissa. Sitä on vaikea selittää miten se on niin, mutta jos olet sarjaa katsonut, ymmärrät yskän.
Hahmot ja hahmosuhteet
Hyvin luodut hahmot ovat sarjan perusta, kuten se käy ilmi tässä sarjassa. Hahmoihin on helppo kiintyä, ja hahmoista on pakko tykätä. On hyvin vaikea valita hahmoa, josta ei pidä yhtään, tai hahmoa josta en pitäisi. Hyvin taitavasti Hiro Mashima on hahmonsa luonut. Ainoa asia hahmoista jäi häiritsemään, aina melkein samanlaisena pysyvä luonne (joka on oikeastaan normaalia, mutta sarjahan on aika filleriä minulle), ja myös se että sarjan Gerard/Jellal ja Mystogan näyttävät samalta kuin Raven Sieg Hart. Ja hahmojen suhteet alkavat käymään hermoille aina joskus, mutta pakkohan siihen on ollut tottua, jotenka sekin on syötävää.
Ääninäyttely ja music
Tästä osiosta ei ole paljoa sanottavaa. Se on hyvää ja sillä se, vaikkei ääninäyttelijävalinnat ole osunut aina oikeaan. Musiikki on aina melkein taitavasti tehtyä, mutta samaa kappaletta saatetaan soittaa hieman liikaa.
Kokonaisuus
Kokonaisuus on hyvin taitavasti tehty, hahmot ja hahmojen yhdistäminen juoneen, onnistui melkein täydellisesti! Suosittelen tätä sarjaa fantasiasta, taistelusta ja seikkailusta tykkääville. Sarja sopii molemmille, miehille ja naisille.
Siksi sarjan arvosanaksi tulee 10-


Hostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.003 sekunnissa