Tietokanta / Anime
Arvosteltu:  0 kertaa.
Darker than Black

 
 
Synonyymi:Darker than BLACK - Kuro no Keiyakusha
Nimi japaniksi:黒の契約者
Vapaa suomennos:Tummempi kuin musta
Genret:Draama, Fantasia, Mysteeri, SciFi,
Studiot: Bones
Jaksot: 25 x 25 (min)
Julkaistu:vuonna 2007
Tyyppi:TV-Sarja
Sarja jatkuu?:Ei
Arvosana:8.53  / Äänestäjiä: 18
Väliaikainen arvosana:8.63  / Äänestäjiä: 4

Miten äänestän?

Lyhyt kuvaus:

Tokiossa on ylitsepääsemätön alue nimeltään Helvetin portti, joka ilmestyi 10 vuotta sitten. Samaan aikaan ilmestyivät meediot, jotka käyttävät yliluonnollisia voimia heidän omatuntonsa kustannuksella. Meediot siis tappavat kaiken, mitä heille määrätään ilman myötätuntoa ja syytä, sillä heiltä puuttuu omatunto kokonaan. Hei on yksi voimakkaimmista meedioista, ja yhdessä hänen sokean apurinsa Yin kanssa Hei työskentelee eräässä lukuisista toimistoista, jotka kilpailevat keskenään yrittäessään selvittää Helvetin portin salaisuutta. Hein oma päämäärä on kuitenkin siskonsa Pain löytäminen.

Toimistoja on ympäri maailmaa, ja kaikilla kansoilla omansa. Ne täyttyvät vakoojista ja agenteista, joiden välillä on usein taisteluita heidän kerätessään informaatiota. Jokaisella heistä on oma vastaavansa, ja he ovat toimiessaan rationaalisia ja loogisia päätöksenteossaan.

Sarjan ensinäytös oli Japanissa huhtikuussa vuonna 2007. Sarja on Tensai Okamuran luoma, ohjaama ja käsikirjoittama. Musiikit sarjaan on säveltänyt Yoko Kanno. Sarjan OVA julkaistiin maaliskuussa 2008 ja toinen tuotantokausi ilmestyy vuonna 2009.


Liittyvät animet:
Jatko-osa Darker than BLACK II  (TV-Sarja)

Lisää/muokkaa liittyviä animeita
MUSIIKIT

Alkumusiikit
"HOWLING" jaksoissa: 1-14, Artisti: abingdon boys school
"Kakusei Heroism" jaksoissa: 15-25, Artisti: Antic Café

Loppumusiikit
"Tsukiakari" jaksoissa: 1-14, Artisti: Rie fu
"Dreams" jaksoissa: 15-25, Artisti: HIGH and MIGHTY COLOR
|MUOKKAA| |Kuvien lisäys| |Lue arvosteluja|

Lisätty: 26.05.2007 11:43   Aoi_ | Viimeksi päivitetty: 26.10.2009 18:16 by Jiko-chanHostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.019 sekunnissa