Tietokanta / Anime
Arvosteltu:  0 kertaa.
Fate/stay night

 
 
Synonyymi:Fate Stay Night
Nimi japaniksi:フェイト/ステイナイト
Genret:Toiminta, Draama, Taistelu, Rakkaus, Fantasia,
Studiot: Studio Deen,TYPE-MOON,Geneon Entertainment
Jaksot: 24 x 24 (min)
Julkaistu:vuonna 2006
Tyyppi:TV-Sarja
Sarja jatkuu?:Ei
Arvosana:8.54  / Äänestäjiä: 24
Väliaikainen arvosana:8.50  / Äänestäjiä: 6

Miten äänestän?

Lyhyt kuvaus:

*Sarja perustuu TYPE-MOONIN tekemään peliin

Shirou Emiya on Fuyukissa asuva lukiolaispoika. Hänen vanhempansa kuolivat kaupungissa riehuneessa tulipalossa, kun hän oli lapsi. Hänet adoptoi sittemmin itseään velhoksi nimittänyt Kiritsuga Emiya.

Maassa on kuitenkin käynnissä maaginen kilpailu Pyhää Graalia tavoittelevien velhojen kesken, jotka taistelevat toisiaan vastaan käyttäen Servanteiksi nimitettyjä sankareiden henkiä. Graalin malja niin mahtava taikuudeltaan, että se pystyy toteuttamaan yhden toiveen.

Shirou näkee eräänä päivänä kotimatkallaan kahden velhon välisen kamppailun. Toinen taistelijoista on yllättäen hänen luokkakaverinsa Tohsaka Rin ja toinen velhoista on vain lähettänyt palvelijansa taistelupaikalle. Taistelun sääntöihin kuuluu, että silminnäkijät on tapettava. Shirou on siten vähällä päästä hengestään, kun hänen luokkatoveriaan vastaan kamppaileva henki, Lancer, haavoittaa häntä vakavasti. Toshaka elvyttää kuitenkin Shiroun käyttäen taikakoruaan.

Myöhemmin Lancer hyökkää hänen kimppuunsa vielä toisenkin kerran ja hengestään kamppaileva Shirou kohtaa omituisen näyn: kauniin naisen, joka haluaa olla hänen palvelijansa.


Lisää/muokkaa liittyviä animeita
|MUOKKAA| |Kuvien lisäys| |Lue arvosteluja|

Lisätty: 09.04.2007 09:48   _Rosette_ | Viimeksi päivitetty: 24.05.2007 13:39 by KillerFoxHostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.014 sekunnissa