Tietokanta / Anime
Arvosteltu:  0 kertaa.
Wolf's Rain
 
 
Vapaa suomennos:susien tie
Genret:Toiminta, Draama, Fantasia, Mysteeri, SciFi,
Studiot: BONES,Victor Entertainment,KiKi
Jaksot: 30 x 25 (min)
Julkaistu:vuonna 2003
Tyyppi:TV-Sarja
Sarja jatkuu?:Ei
Arvosana:8.64  / Äänestäjiä: 38
Väliaikainen arvosana:8.29  / Äänestäjiä: 12

Miten äänestän?

Lyhyt kuvaus:

Wolf's Rain kertoo kaukaisesta tulevaisuudesta, jossa sudet ovat olleet kadonneita maapallolta jo kaksisataa vuotta. Harmaiden betonikaupunkien kätköissä on kuitenkin jäljellä muutamia susia, jotka ovat soluttautuneet ihmisten joukkoon muuttamalla muotoaan ihmisiksi. Yksi näistä on valkoturkkinen Kiba, jonka ainoaksi ajatukseksi laumansa menettämisen jälkeen jäi pääsy susien paratiisiin maan päällä. Mukaansa tavoittelemaan vehreää Paratiisia Kiba tapaa kolme muuta sutta: rikollisen ja kovanaaman Tsumen, karhunnäköisen ja leppoisan Higen sekä nuoren ja viattoman Toboen.
Paratiisia ei kuitenkaan ole helppo löytää, huhujen mukaan monet ovat kuolleet etsiessään tietä sinne. Mutta Kiba tietää keinon päästä johdatetuksi paratiisiin. Tämä keino on kukkaisneito Cheza, jolla on hyvin kiinteä yhteys susiin (varsinkin Kibaan) ja sen kautta myös Paratiisiin. Valitettavasti monet muutkin ovat kiinnostuneita Chezan hämmästyttävistä voimista. Ihmistutkian Cher Degren lisäksi tyttöä halajaa salaperäinen Darcia, joka tarvitsee kukkaistyttöä rakkaansa parantamiseen paratiisitaudista. Esteitä susiryhmän tielle kasaa myös katkera metsästäjä Quent tarkkavainuisen koiransa Bluen kanssa. Näin sudet toteuttaakseen unelmansa joutuvat heittäytymään moneen seikkauluun matkansa varrella.

Wolf’s Rain tehtiin alun perin animesarjaksi perustuen Keiko Nobumoton ideaan. Nobumoto on myös mm. Cowboy Bebopin takana. Myöhemmin Wolf’s Rain päätyi mangaksi Toshitsugo Iidan piirtämänä.


Lisää/muokkaa liittyviä animeita
|MUOKKAA| |Kuvien lisäys| |Lue arvosteluja|

Lisätty: 27.02.2007 20:24   Agita | Viimeksi päivitetty: 11.07.2008 23:04 by RaniHostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.011 sekunnissa