Tietokanta / Anime
Arvosteltu:  2 kertaa.
Azumanga Daioh

 
 
Nimi japaniksi:あずまんが大王
Genret:Komedia, Koulu, Arkielämä,
Studiot: GENCO,J.C.Staff,Lantis
Jaksot: 26 x 25 (min)
Julkaistu:vuonna 2002
Tyyppi:TV-Sarja
Sarja jatkuu?:Ei
Arvosana:8.60  / Äänestäjiä: 42
Väliaikainen arvosana:8.26  / Äänestäjiä: 19

Miten äänestän?

Lyhyt kuvaus:

Azumanga Daioh keskittyy yhteen kouluun ja erityisesti yhteen luokkaan, josta löytyy mitä kummallisempia oppilaita, ja vielä kummallisempia opettajia. Päähenkilöt ovat kaikki lukiotyttöjä, eikä poikiin kiinnitetä minkäänlaista huomiota muuten kuin sivuhahmoina. Sarja alkaa siitä kuinka nuori 10-vuotias lapsinero Chiyo Mihama saapuu lukioluokkaan.

Tarina keskittyy joukkoon lukiolaistyttöjä, joilla kaikilla on tavoitteena päästä kunnialla lukio läpi. Ei mitään taikavoimia tai maailmanloppua, vain tavallisia koulutyttöjä.
Joukkoon kuuluu painonsa kanssa kamppaileva Yomi, jonka niskassa roikkuu jatkuvasti yli-innokas energiapussi Tomo. Pehmoleluhullu Sakaki taas yrittää epätoivoisesti halia jokaista kujakattia heikolla menestyksellä. Chiyo-chan on 10-vuotias lapsinero, ja vähän liiankin söpö, kuten myös Osaka, josta ei nyt kukaan ota täysin selvää. Joukkoa täydentää vielä viileä urheiliatyttö Kagura. Kun tarinaan vielä tungetaan hassahtaneet tai muuten vain omaperäiset opettajat, alkaa komediasarja nimensä veroinen... Yukari-sensei on koulun räväkkä englanninopettaja, jonka auton kyytiin kukaan ei menisi edes maksusta (unohtumaton kouluretki taattu). Kurosawa-sensei on Yukarin lapsuudenystävä ja toimii enemmän suosittuna liikunnanopettajana. Vanha pervo Kimura-sensei taas haluaa vaihtaa koulupuvuksi pupukorvat, seifukun yläosan ja uimapuvun yhdistelmän. Tästä asetelmasta tarina pyörähtääkin alkuun.


Lisää/muokkaa liittyviä animeita
MUSIIKIT

Alkumusiikit
"Soramimi Cake", Artisti: Oranges & Lemons

Loppumusiikit
"Raspberry Heaven", Artisti: Oranges & Lemons
|MUOKKAA| |Kuvien lisäys| |Lue arvosteluja|

Lisätty: 20.01.2007 14:19   KillerFox | Viimeksi päivitetty: 29.06.2009 17:25 by MenchiHostina toimii:  B2 Ry     ©Layout - Animetietokanta.com 2006-2019, tietokannan sisältö no-copyright. Teema: Oletus, Bannerin tehnyt: RevyFan
Tämä sivu luotiin 0.018 sekunnissa